Aanbod

1:1 sessie online

HET IS TIJD OM TE ZEGGEN WAT JIJ NODIG HEBT

Elke ouder die te maken heeft gehad met een miskraam of stilgeboorte verdient warmte, liefde en een luisterend oor.

♥ Het is ook lastig voor de omgeving om op een gepaste manier aanwezig te zijn..

Iedereen verlangt erkenning en herkenning

Rouwverwerking is voor iedereen anders

♥  Sommige ouders hebben behoefte aan een luisterend oor en willen keer op keer hun verhaal delen, terwijl anderen juist geholpen zijn met praktische steun.

Vaak is duidelijk waar de behoefte ligt.

Stillborn sisterhood

♥  Wil je na het verlies van je baby weer oprecht gelukkig kunnen zijn?

♥ Verlang je naar levensvreugde?

♥ Verlang je ernaar te genieten van het leven?

♥ Voel je je eenzaam en alleen in je verdriet?

Voelt het alsof je omgeving niet begrijpt wat je doormaakt?

Sluit je aan bij de Sisterhood, waar begrip, steun en erkenning samenkomen. Een warme gemeenschap waar we elkaar online ontmoeten, zodat je de deur niet uit hoeft.

je bent niet alleen!  🌸💕

lees mijn verhaal in het boek: Stilgeboren

Na 3 vroegtijdige zwangerschappen ben ik opnieuw echt gelukkig geworden. Ik deel mijn pad naar geluk in mijn boek: Stilgeboren. Dit boek dat is ontstaan uit mijn persoonlijke reis.

Mijn weg naar ouderschap nam een donkere wending door het HELLP-syndroom, een zeldzame complicatie. Tom werd geboren na een pijnlijke beslissing op 23 weken en 5 dagen oud. Een jaar later, opnieuw geconfronteerd met HELLP, werd Tim stilgeboren op 25 weken en 1 dag.

Dit boek brengt inzichten in de diepste emotionele momenten en is een bron van troost voor ouders van stilgeboren kindjes en mensen met een miskraam ervaring. Het biedt inzicht en steun, ook voor vrienden en familie die willen begrijpen. Een ontroerend verhaal dat je hart zal verlichten.

boek-stilgeboren

2 juni dag stilgeboren baby

dag-stilgeboren-baby-2-juni

De tweede zondag van mei is het altijd Moederdag. Veel moeders worden die dag in het zonnetje gezet. En terecht, want moeder kunnen zijn is iets heel bijzonders. Laten we ook de vaders niet vergeten: die staan ​​op de derde zondag in juni centraal.

Er is een grote groep mensen die wel moeder of vader zijn, maar geen levend kindje hebben. Aan wie je dus ‘niet kunt zien’ dat ze ook ouders zijn. Dit is de groep die te maken heeft met ongewenste kinderloosheid. Ze hebben een stilgeboren baby of een miskraam gehad, of zijn – door wat voor reden dan ook – ongewild kinderloos.

Contactinformatie

Desirée van Nieuwenhoven
contact@desireevannieuwenhoven.nl
KvK 81943504
BTW NL0032623160B26

Onze partners

Kaartje2Go

Fotografie Renée van der Heide In Beeld