Je hebt een intens verdrietige periode achter je liggen – of zit daar nog middenin – en je wilt weer die levenskracht voelen. Het lukt je steeds beter, alleen word je telkens teruggeworpen door de omgeving die jou raakt met – vaak goedbedoelde – adviezen en opmerkingen.

desiree-van-nieuwenhoven

Reviews

Dankjewel voor je steun, het begeleiden en coachen in mijn rouw om Boet 💜 vooral ben ik je dankbaar dat jij – samen met Tim en Tom 💙💙 – mij geholpen hebt om op eigen kracht weer gelukkig te kunnen en mogen zijn. 2 juni dag van de Stilgeborenbaby een heel mooi intitatief en vind ik heel dapper van je Desirée.

Marjon moeder van de stilgeboren Boet

De eerste keer dat wij samen een gesprek hadden zat ik echt vast, en ik wist niet meer hoe ik verder moest. Ik was moe, verdrietig, gefrustreerd en onberijkbaar.

Het gesprek met Desirée heeft mij toen heel erg geholpen en ik heb er echt veel aan gehad, tijdens het gesprek kwamen er antwoorden op mijn vragen die ik had en ik kon weer een beetje contact maken met andere.

De andere gesprekken die we hadden hielpen me ook weer contact maken met mezelf en kreeg eindelijk ook weer meer energie.
Door het uitten van mijn frustratie, emotie en gevoelens, ben ik me heel veel beter gaan voelen en Desirée luistert met veel aandacht en heeft verder geen oordeel.

Ze heeft echt het beste met je voor en wil je graag door zo’n proces heen helpen. Ik raad het zeker aan dat als je met dit allemaal zit haar te contacteren en een gesprek met haar te hebben.

Amanda kreeg een miskraam

bekend van

OOGtv-ik-wil-stilgeboorte-besprekbaar-maken
Linda-online-speciale-dag-voor-ouders-van-stilgeboren-baby's
VillaVdB-het-taboe-rondom-stilgeboorte-bespreken
De-Stentor-Het-verdriet-achter-reclames-voor-Moederdag-13-mei-2023

Om mijn missie te bereiken sta ik regelmatig in de media. Ik gun elke ouder –  die te maken heeft met stilgeboorte, miskraam of een buitenbaarmoederlijke zwangerschap – dat zij zich gehoord en gezien voelen. Elke ouder verdient die erkenning te krijgen, zeker bij een stilgeboorte of miskraam.

oogtv
leeuwarder-courant
rtvdrenthe
actiefonline
villa-vdb
de-krant
Linda
groningerkrant
dvhn
de-stentor
de-telegraaf