Bestel het boek: Stilgeboren

en krijg een kaartenset voor een jongen of meisje

van mij cadeau! tot 1-1-2024 voor EUr 26,83

 

Een kaartenset zodat je je medeleven kunt uiten aan jouw dierbare
het boek stilgeboren geeft jou inzicht wat er bij een stilgeboorte en miskraam komt kijken. geeft jou inzicht en handvatten wat jij kunt doen.

Tot 1 januari 2024 een speciaal aanbod. Boek en een kaartenset samen voor de prijs van het boek alleen.

Ik gun elke ouder juist tijdens de feestmaand dat zij zich gehoord en gezien voelen.

Boek en een kaartenset samen voor EUR 26,83 bestel hier:

boek-stilgeboren-uit-liefde-geschreven-voor-tom-en-tim

Desirée’s reis begon op een prachtige weg naar het ouderschap, maar nam onverwacht een donkere wending toen ze 22 weken zwanger was en plotseling ernstig ziek werd. Het HELLP-syndroom, een zeldzame en gevaarlijke aandoening bij zwangere vrouwen, stond tussen haar en de droom van een gezin. De wereld van deze toekomstige ouders veranderde in een nachtmerrie toen ze geconfronteerd werden met de pijnlijke beslissing om de zwangerschap te beëindigen. Op 23 weken en 5 dagen oud werd Tom geboren, zijn leven was kort maar betekenisvol.

Een jaar later volgde een tweede tragische gebeurtenis, toen Desirée opnieuw werd geconfronteerd met het genadeloze HELLP-syndroom. Op 25 weken en 1 dag oud beviel ze van haar stilgeboren zoon, Tim.

Dit boek is een eerbetoon aan de liefde en veerkracht van Desirée te midden van ondraaglijk verdriet. Ze heeft haar ervaringen met ziekte, verlies, relatie en de steun van hun omgeving op een ontroerende en ontwapenende manier gedeeld. Wat dit boek zo bijzonder maakt, is hoe het zelfs in de diepste emotionele momenten licht weet te brengen. Het is een waardevolle bron van troost en herkenning voor iedereen die ooit een stilgeboren kindje heeft gekend, en het biedt ook inzicht en steun voor degenen die een miskraam hebben meegemaakt. Bovendien geeft het boek waardevolle inzichten en tips voor vrienden en familieleden die soms moeite hebben om te begrijpen wat er allemaal speelt in zo’n moeilijke tijd. Dit is een verhaal dat raakt en verwarmt, en het zal je hart verlichten.

kaartenset-voor-stilgeboren-meisje

Voor een stilgeboren meisje

kaartenset-voor-stilgeboren-jongen

Voor een stilgeboren jongen

Kaartenset bij stilgeboorte

 Kaartenset van 5 kaarten voor mensen die te maken hebben met het verlies van een stilgeboren baby in hun omgeving. Deze kaartenset is niet zomaar een product, maar een empathisch gebaar dat steun en begrip biedt aan degenen die het nodig hebben.

Kaart 1: als het kindje stilgeboren is
Kaart 2: om na een paar weken te sturen
Kaart 3: na een paar maanden te versturen
Kaart 4: na een maand of 7 sturen
Kaart 5: zorg dat deze op de datum bezorgd is wanneer het kindje een jaar daarvoor stilgeboren is of dat de miskraam is geweest.

Door de kaartenset te bestellen (er is een set voor een jongen en één voor een meisje), draag je bij aan een groter doel! Het verspreiden van medeleven en troost in tijden van verdriet en verlies. Dit is meer dan een aankoop; het is een daad van mededogen en solidariteit.

Als je ooit in de situatie bent geweest waarin je de juiste woorden niet kon vinden om iemand te steunen in hun rouwproces, dan begrijp je hoe waardevol deze kaartenset kan zijn. Met zorgvuldig samengestelde voorbeeldteksten, ontworpen om respectvolle steun te bieden, maakt de kaartenset het gemakkelijker om jouw medeleven te uiten.

Samen kunnen we liefde en begrip verspreiden, wanneer dat het meest nodig is.

Boek en een kaartenset samen voor EUR 26,83 bestel hier:

Contactinformatie

Desirée van Nieuwenhoven
contact@desireevannieuwenhoven.nl
KvK 81943504
BTW NL0032623160B26

partners

Kaartje2Go

© 2022 – 2024 Desirée van Nieuwenhoven 
Fotografie Renée van der Heide In Beeld