stillborn sisterhood

Je hebt een maand kunnen proeven, voelen en ruiken aan de omgeving die we de Stillborn Sisterhood noemen. 

We hopen dat je bij ons blijft, want jouw verhaal is ook helpend voor de andere Stillborn Sisters. We zijn er voor elkaar. Gewoon door ons verhaal te vertellen en samen te komen. Zonder terughoudendheid en schroom. In de Stillborn Sisterhood is écht alles bespreekbaar. 

Blijf  bij de Stillborn Sisterhood en merk hoe je door het delen van je verhaal je levensvuur weer ervaart. Waardoor je krachtiger wordt en de erkenning krijgt die je verdient.

logo-stillborn-sisterhood

🌟 LIEFDEVOL voor moeders met een stilgeboren kindje of miskraam  🌟

Je kunt je behoorlijk alleen en eenzaam voelen als je moeder bent van een stilgeboren baby of als je een miskraam hebt gehad.

De Stillborn Sisters begrijpen de eenzaamheid en het intense verdriet.

Laat je omarmen door de liefde en warmte van de Stillborn Sisterhood. Je staat er niet alleen voor. 💖

Ik blijf graag verbonden aan de Stillborn Sisterhood

jouw veilige plek

Hier is het oordeelloos en kun je jezelf zijn. Ontdek de steun van sterke vrouwen die elkaar ondersteunen, opbeuren en inspireren. Klaar om deel uit te maken van onze warme sisterhood? Sluit je aan bij de Stillborn Sisterhood en ervaar het tijdens onze regelmatige bijeenkomsten. Je bent niet alleen, we zijn er voor elkaar.

HOE ZOU DIT VOELEN VOOR JOU?

Verlang je ernaar – na het verlies van je baby – weer vol levenskracht te staan, veerkrachtig in het leven?

Wil je je gehoord en gezien voelen, omringd door een ondersteunende omgeving waar jouw moederschap erkend wordt?

Sluit je aan bij de Stillborn Sisterhood, waar gelijkgestemde vrouwen begrijpen wat je doormaakt.

Hier kun je openlijk delen over je ervaringen, pijn en verdriet, zonder oordelen. Samen delen we hetzelfde verdriet, en door samenkomen ervaren we erkenning en begrip.

Je staat er niet alleen voor. 💖🌈

happy-na-verlies

Ik blijf graag verbonden aan de Stillborn Sisterhood 

Wat zeggen anderen?

Ik ken Desirée sinds 2 juni 2023 en ik heb heel veel aan Desirée gehad sindsdien. Op 2 juni heeft zij voor vrouwen met miskramen en stilgeboorte een herdenkingsdag gehouden.

Ik heb daar zoveel aan gehad. Dat ik nu met trots kan zeggen dat ik moeder ben van 5 kinderen. Hierna heb ik mij aangesloten bij haar Stillborn Sisterhood en heb ik met onze gesprekken een groei doorgemaakt die ik niet had verwacht.

Drie van mijn miskramen heb ik gekregen in oktober, zij heeft mij door deze tijd heen gesleept waardoor ik goed kon functioneren in de maand oktober.

Onze gesprekken gaan vooral over het leven dat er is nadat je een kind heb verloren. Hoe je het anders kan indelen, hoe je omgaat met het stille verdriet, hoe je de omgeving erbij betrekt, wat je allemaal kan doen. Dus echt een lifechanging expierence.

Trotse moeder van 5 sterrenkindjes *

Ben je net als ik een kindje verloren na een miskraam, stilgeboren of later misschien overleden? Dan is het deze community een hele fijne, veilige omgeving waar je je verhaal kunt delen. Lief en leed delen helpt zo om te helen. Ik merk het iedere keer hoeveel rust mij het geeft als ik mijn gevoelens deel. En ook heb ik geleerd dat mijn verhaal delen juist ook weer zo helpend is voor de andere vrouwen.

Anita Kaiser mama van de stilgeboren Jasper *2006

Heb je vragen? Laat het ons weten!

Wij vinden het leuk om met jou in contact te komen en jouw vragen te beantwoorden. Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen. Je kunt ons ook vinden op Social Media en daar een berichtje achter laten.

Wij zijn te bereiken op alle dagen van 8.30 – 17.30 uur. Je hebt binnen 1 dag antwoord.

10 + 5 =

Contactinformatie

Desirée van Nieuwenhoven
contact@desireevannieuwenhoven.nl
KvK 81943504
BTW NL0032623160B26

Onze partners

Kennis.shop

© 2022 – 2024 Desirée van Nieuwenhoven 
Fotografie Renée van der Heide In Beeld