2 juni – de dag voor de stilgeboren baby

Je hebt vast wel een post voorbij zien komen over 2 juni de dag voor de stilgeboren baby die ik in het leven heb geroepen. Dit schreef het vrouwentijdschrift Linda.
Linda-online-speciale-dag-voor-ouders-van-stilgeboren-baby's

speciaal voor jou naar aanleiding van 2 juni 2023

Gisteren was het de eerste keer van ‘de dag voor de stilgeborenbaby’. Samen met de deelnemers kijken we terug op een waardevolle en fantastische bijeenkomst. Zoveel erkenning, herkenning bij de deelnemers. De interactie tussen de deelnemers was zo mooi te ervaren. De openheid, kwetsbaarheid zo waardevol.

Omdat te vieren dat het gelukt is om deze dag op de kaart te zetten, hebben mijn pakketen over begeleiding een mooie prijs om het te vieren. Speciaal voor 2 juni heb ik voor lotgenoten een aanbieding, omdat ik iedereen die met stilgeboorte en miskraam te maken heeft zich gehoord en gezien moet voelen.

Mijn boek Stilgeboren en ook het 1:1 traject is nog tot 6 juni 23.59 uur verkrijgbaar voor een speciale 2 juni ‘de dag voor de stilgeboren baby’ prijs.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

2 juni 2024 De dag voor de stilgeboren baby

Vanwege de fijne feedback en hartverwarmende reacties van de deelnemers komt er in 2024 een live bijeenkomst. We gaan elkaar dan ergens in het land ontmoeten.