12 augustus 2024

De bittere noodzaak van de stillborn sisterhood


Vrouwen, nee, moeders die het verlies van een baby hebben ervaren, kunnen eenzaamheid voelen. En dat is niet de bedoeling.

Terwijl de wereld om je heen snel weer opgaat in de alledaagse drukte, heb jij de behoefte om stil te staan bij jouw kindje. Om aandacht te besteden aan het verlies. Om jezelf te omarmen hoe incompleet je je voelt zonder je kindje. Om te ervaren hoe schuld zich in je nestelt. Iedereen kan zeggen dat het niet nodig is, maar jij voelt het anders.

Je verlangt ernaar over je kindje te praten, maar je wilt je omgeving niet belasten. Vaak voelt het alsof dat wel zo is. Hoewel dit onzin is, is het begrijpelijk in een wereld waarin alles haastig en oppervlakkig lijkt.
De Stillborn Sisterhood staat voor je klaar! Om de twee weken komen we samen online voor groepsbegeleiding. Je kunt delen waar je tegenaan loopt, zonder angst dat anderen je gedachten als onbelangrijk of overdreven zullen bestempelen, want wij begrijpen jou!

Ook als het verlies van je kindje al enige tijd geleden is, is het waardevol om je bij ons aan te sluiten. Op een lichte, pragmatische manier behandelen we thema’s, waardoor jij je begrepen zult voelen. Je zult merken dat je innerlijke vlam niet langer een waakvlam is, maar weer krachtig brandt. Je zult voelen hoe levensenergie door je heen stroomt.

Wil jij dit ook ervaren? Sluit je dan aan! Elke moeder die babyverlies heeft geleden, verdient het om diep gelukkig te zijn. Dat dit mogelijk is, daar zijn voldoende voorbeelden van.

andere blogs …