Een reis van rouw naar veerkracht met waardevolle steun

Ik ken de pijn van babyverlies als geen ander. De roze wolk die in een oogwenk verdwijnt, vervangen door een ondoordringbare zwarte sluier. Zelf heb ik die pijn 12 jaar lang met me meegedragen. Maar achteraf besef ik: vasthouden aan verdriet maakt het alleen maar zwaarder.

Die realisatie zette me aan tot actie. Ik richtte Stillborn Sisterhood op, een community waar lotgenoten elkaar kunnen steunen, ervaringen delen en troost vinden. En waar we samen op zoek gaan naar nieuwe vormen van geluk, ondanks het immense gemis.

Een toekomst vol mogelijkheden met gerichte begeleiding

Binnen Stillborn Sisterhood ervaar je niet alleen de helende kracht van verbinding, maar ook de kracht van hoop en toekomstgerichtheid. We kijken graag vooruit. Naar een toekomst waarin je weer kunt dromen, waarin je weer kunt lachen, en waarin je weer kunt geloven in het mooie dat het leven te bieden heeft.

Er is groepscoaching die je helpt om je veerkracht te vergroten en om nieuwe doelen te stellen. Vrouwen delen inspirerende verhalen waaruit zij de kracht hebben gevonden om verder te gaan en een nieuw, zinvol leven op te bouwen.

Een gepersonaliseerd pad naar heling met waardevolle handvatten

Soms heb je meer nodig dan een luisterend oor. Dan kan een 1:1 Toekomsttraject jou de extra begeleiding bieden die je nodig hebt om verder te gaan. Zoals een van de moeders in mijn traject treffend verwoordde:

“Ja, maar het steuntje in de rug en de handvatten vind ik heel fijn om van jou te krijgen.. want je kunt het niet altijd alleen oplossen. Soms zie je het even niet meer. Dat blijkt maar weer 🩵 en Ja, ik hoop zo dat ik deze vibe kan volhouden en ook kan volharden erin want er zijn altijd ups en downs en iedereen mag baaldagen hebben, maar voor het grootste gedeelte hoop ik echt die eigenwaarde op te krikken tot een soort constant niveau en gewoon mezelf meer te leren kennen en mezelf te durven zijn. Want dat zal me zoveel meer rust gaan geven. en zo fijn om iemand gevonden te hebben die op een zelfde golflengte kan zitten met waar ik doorheen ga en nodig heb.. alleen dat geeft al goede moed. Na de vervelende ervaring mbt hulp (psychologen die me nog verder van huis brachten ☹️) dacht echt van ja.. als professionals al niet weten hoe mij te helpen. Heel rot als je zelf al vastloopt.”

In dit traject gaan we samen op reis naar heling en innerlijke kracht. We verkennen je verdriet, maar we kijken ook naar je verlangens en dromen voor de toekomst. We werken samen aan het creëren van een leven met meer lichtpuntjes, waar je met behulp van waardevolle handvatten en steun weer met open armen de toekomst tegemoet kan treden.

Jouw reis naar een lichtere toekomst start hier

Ben je klaar om de eerste stap te zetten op jouw weg naar heling, verbinding en een lichtere toekomst?

  • Meld je aan bij Stillborn Sisterhood en vind steun en inspiratie bij lotgenoten.
  • Maak kennis met mijn 1:1 Toekomsttraject en ontdek hoe ik je kan begeleiden op jouw pad naar heling, met waardevolle handvatten en gerichte ondersteuning.

Samen creëren we een ruimte waar je mag helen in je eigen tempo. En waar we samen vooruit kijken naar een toekomst met nieuwe dromen, mogelijkheden en lichtpuntjes.

Je bent meer dan welkom.

Liefs,

Desirée

andere blogs …