sisterhood

Is jouw diepste wens om weer echt gelukkig te kunnen zijn na het verlies van je baby?

Verlang je ernaar te genieten van het leven?

Voel je je alleen en eenzaam met je verdriet?

Begrijpt jouw omgeving niet wat je doormaakt?

Sluit je aan bij de Sisterhood, waar begrip, steun en (h)erkenning samenkomen. Een liefdevolle community waar we elkaar online ontmoeten, dus je hoeft hiervoor niet de deur uit.

 

Je staat er niet alleen voor!  🌸💕

Stap binnen in de online community van de Sisterhood: een liefdevolle omgeving speciaal voor moeders zoals jij.

Sluit je aan en ontdek de kracht van samenzijn. Hier kun je praten met vrouwen die begrijpen wat je hebt meegemaakt. 

Er wordt gepraat, gehuild, maar zeker ook gelachen. We komen op een luchtige laagdrempelige bij elkaar.

Deze warme Sisterhood staat klaar om je te verwelkomen. Je hoeft niet alleen te zijn met jouw verdriet en emoties. Join us! 💖

SAMEN STERK IN VERDRIET, SAMEN WARM IN ERKENNING

🌺 Erkenning van jouw verdriet: Wij begrijpen jouw verdriet. Het is oké om je verdrietig te voelen. Bij ons weet je dat anderen begrijpen en erkennen wat jij doormaakt. Er wordt over alles gesproken, waar jij maar behoefte aan hebt. 

💖 Steun en luisterend oor: Wij zijn hier met een luisterend oor en steun voor onze Sisters. Bij ons kun je jouw gevoelens delen. We zijn er voor jou.

🌼 Praten over herinneringen: Het is fijn om over jouw baby te praten, vooral met vrouwen die hetzelfde hebben ervaren. Het helpt bij het verwerken van jouw verlies.

Gun en geef jezelf tijd: Iedereen rouwt op haar eigen manier en tempo. Neem de tijd die je nodig hebt. Laat jezelf niet onder druk zetten om snel over het verlies heen te komen.

🕊️ Herinner jouw kindje: De sisters kunnen je helpen met ideeën om jouw baby te herdenken. We vormen een sterke groep vrouwen die elkaar vanuit liefde willen helpen.

🌸 Respecteer jezelf en jouw rouwproces: Jouw rouwproces is uniek. Geef jezelf de ruimte om te voelen en te genezen op jouw manier. De vrouwen uit de Stillborn Sisterhood begrijpen jouw emoties en gevoelens.

En er zijn nog veel meer onderwerpen waar we samen over praten, want…

🌟 DE SISTERHOOD IS ER VOOR JOU! 🌟

In onze sisterhood ben je nooit alleen. Hier ontvang je de steun die je nodig hebt, elke keer weer op een manier die bij jou past. Hier doen we niet moeilijk. Er wordt zeker ook gelachen, en ook is er ruimte voor een traan. 💞

 🌟 LIEFDEVOLLE KENNISMAKING 🌟

Je kunt je behoorlijk alleen en eenzaam voelen als moeder die haar baby is verloren. De Sisters begrijpen de eenzaamheid en het intense verdriet.

We realiseren ons ook dat het spannend kan zijn om ‘zomaar’ aan te sluiten bij ander vrouwen. Probeer het eens een maand. In deze maand zijn er twee online bijeenkomsten die je vanuit je eigen omgeving kunt bijwonen.

De eerste maand betaal je – om te ervaren wat de  Sisters voor jou kunnen doen – een bedrag van EUR 10,06. Daarna kun je kiezen voor een maand lidmaatschap, 6 maanden of een jaar. Wat voor jou passend is.

Laat je omarmen door de liefde en warmte van de Sisterhood. Je staat er niet alleen voor. 💖✨

Een weetje: 10 juni (10-06) is het Tomdag. Ik houd van symboliek, daarom kost het kennismakingsbedrag EUR 10,06.

jouw veilige plek

Hier is het zonder oordeel en kun je 100% jezelf zijn. Ontdek de steun van sterke vrouwen die elkaar ondersteunen, opbeuren en inspireren. Klaar om deel uit te maken van onze warme Sisterhood? Sluit je aan bij de  Sisterhood en ervaar het tijdens onze regelmatige online bijeenkomsten. Je bent niet alleen, we zijn er voor elkaar.

HOE ZOU DIT VOELEN VOOR JOU?

Verlang je ernaar – na het verlies van je baby – weer vol levenskracht te staan, veerkrachtig in het leven?

Wil je je gehoord en gezien voelen, omringd door een ondersteunende omgeving waar jouw moederschap erkend wordt?

Sluit je aan bij de Sisterhood, waar gelijkgestemde vrouwen begrijpen wat je doormaakt.

Hier kun je openlijk delen over je ervaringen, pijn en verdriet, zonder oordelen. Samen delen we hetzelfde verdriet, en door samenkomen ervaren we erkenning en begrip.

Je staat er niet alleen voor. 💖🌈

Wat zeggen anderen?

Ik ken Desirée sinds 2 juni 2023 en ik heb heel veel aan Desirée gehad sindsdien. Op 2 juni heeft zij voor vrouwen met miskramen en stilgeboorte een herdenkingsdag gehouden.

Ik heb daar zoveel aan gehad. Dat ik nu met trots kan zeggen dat ik moeder ben van 5 kinderen. Hierna heb ik mij aangesloten bij haar Stillborn Sisterhood en heb ik met onze gesprekken een groei doorgemaakt die ik niet had verwacht.

Drie van mijn miskramen heb ik gekregen in oktober, zij heeft mij door deze tijd heen gesleept waardoor ik goed kon functioneren in de maand oktober.

Onze gesprekken gaan vooral over het leven dat er is nadat je een kind heb verloren. Hoe je het anders kan indelen, hoe je omgaat met het stille verdriet, hoe je de omgeving erbij betrekt, wat je allemaal kan doen. Dus echt een lifechanging expierence.

Tamara van 5 sterrenkindjes

Ben je net als ik een kindje verloren na een miskraam, stilgeboren of later misschien overleden? Dan is het deze community een hele fijne, veilige omgeving waar je je verhaal kunt delen. Lief en leed delen helpt zo om te helen. Ik merk het iedere keer hoeveel rust mij het geeft als ik mijn gevoelens deel. En ook heb ik geleerd dat mijn verhaal delen juist ook weer zo helpend is voor de andere vrouwen.

Anita Kaiser mama van de stilgeboren Kasper *2006

Heb je vragen? Laat het me weten!

Ik vind het leuk om met jou in contact te komen en jouw vragen te beantwoorden. Vul onderstaand formulier in om contact met mij op te nemen. Je kunt mij ook vinden op Social Media en daar een berichtje achter laten.

Ik ben te bereiken op alle dagen van 8.30 – 17.30 uur. Je krijgt binnen 1 dag antwoord.

11 + 11 =

Contactinformatie

Desirée van Nieuwenhoven
contact@desireevannieuwenhoven.nl
KvK 81943504
BTW NL0032623160B26

Onze partners

Kennis.shop

© 2022 – 2024 Desirée van Nieuwenhoven 
Fotografie Renée van der Heide In Beeld