stillborn sisterhood

hervind je kracht en krijg inspiratie in een community met vrouwen die de toekomst in willen stappen

logo-stillborn-sisterhood
DURF JIJ jouw toekomst aan te kijken? 

♥ Verbetering van welzijn: Uiteindelijk kan het aansluiten bij deze Sisterhood bijdragen aan een verbeterd emotioneel en mentaal welzijn, door de ondersteuning en het begrip dat je ontvangt.

Kortom, door je aan te sluiten bij deze Sisterhood, vind je een ondersteunende gemeenschap die je helpt om de toekomst vol energie in te stappen. Je veerkracht te versterken en je welzijn te verbeteren.

Ervaar wat de Sisterhood voor jou kan betekenen.

Dé online community die 2x per jaar in het midden van het land een dag samenkomt omdat het kracht geeft als je met gelijkgestemden omringt.

Wat brengt het jou?  

♥ Veilige ruimte:  Er is een veilige en laagdrempelige omgeving waar je liefde, begrip en ondersteuning ontvangt tijdens het verwerken van babyverlies.

♥ Groepcoaching en ondersteuning: Elke twee weken kun je deelnemen aan groepcoaching, waarin je jouw persoonlijke uitdagingen kunt delen en steun kunt ontvangen van anderen die soortgelijke ervaringen hebben.

♥ Steun en begrip: Je wordt onderdeel van een gemeenschap waar begrip en steun centraal staan, waardoor je je minder alleen voelt in je situatie.

♥ Omgaan met dagelijkse emoties: De bijeenkomsten bieden je de mogelijkheid om te praten over dagelijkse dingen en emoties, en je krijgt handvatten om hiermee om te gaan en een positieve toekomstgerichte draai aan te geven.

♥ Kracht van samenzijn: Door deel te nemen aan de online bijeenkomsten kun je de kracht van samenzijn ervaren, zelfs vanuit je eigen huis. Dit kan je een gevoel van verbondenheid en solidariteit geven.

Stillborn Sisterhood

Ben jij die vrouw die krachtig in het leven wil staan?

  • Elke twee weken op woensdagochtend van 9.30 – 10.30 groepcoaching.
  • Je bent vrij om in te brengen waar je tegenaan loopt. Ervaring leert dat wat jij inbrengt interessant is voor de andere deelnemers en andersom.
  • Online via Teams.
  • Commitment geef je voor een jaar.
  • 2x per jaar een livedag van 11.00 – 17.00 uur op een zondag in het land.

Er is ruimte voor 10 vrouwen. De eerste vrouwen hebben ja gezegd. Doel is om begin september te starten of eerder als er drie vrouwen zijn die zich hebben aangemeld.

Gun jij jezelf deze mooie krachtige stap jouw toekomst in waar altijd ruimte is en zal blijven voor jouw baby?

Wat zeggen anderen?

Ik ken Desirée sinds 2 juni 2023 en ik heb heel veel aan Desirée gehad sindsdien. Op 2 juni heeft zij voor vrouwen met miskramen en stilgeboorte een herdenkingsdag gehouden.

Ik heb daar zoveel aan gehad. Dat ik nu met trots kan zeggen dat ik moeder ben van 5 kinderen. Hierna heb ik mij aangesloten bij haar Stillborn Sisterhood en heb ik met onze gesprekken een groei doorgemaakt die ik niet had verwacht.

Drie van mijn miskramen heb ik gekregen in oktober, zij heeft mij door deze tijd heen gesleept waardoor ik goed kon functioneren in de maand oktober.

Onze gesprekken gaan vooral over het leven dat er is nadat je een kind heb verloren. Hoe je het anders kan indelen, hoe je omgaat met het stille verdriet, hoe je de omgeving erbij betrekt, wat je allemaal kan doen. Dus echt een lifechanging expierence.

Tamara van 5 sterrenkindjes

Ben je net als ik een kindje verloren na een miskraam, stilgeboren of later misschien overleden? Dan is het deze community een hele fijne, veilige omgeving waar je je verhaal kunt delen. Lief en leed delen helpt zo om te helen. Ik merk het iedere keer hoeveel rust mij het geeft als ik mijn gevoelens deel. En ook heb ik geleerd dat mijn verhaal delen juist ook weer zo helpend is voor de andere vrouwen.

Anita Kaiser mama van de stilgeboren Kasper *2006

SAMEN STERK IN VERDRIET, SAMEN WARM IN ERKENNING

Om de twee weken komen we online samen om diverse onderwerpen te bespreken en nieuwe inzichten op te doen, waardoor we als individu en maar ook als groep sterker, krachtiger, gelukkiger en mondiger worden.

Als je ergens tegenaan loopt of iets dwarszit, deel het gerust met de groep tijdens de online bijeenkomst.

Tijdens deze tweewekelijkse groepcoaching is er ruimte voor ieder individu om gedachten te delen. Alles wat besproken wordt binnen de Stillborn Sisterhood is relevant voor jou. Soms hoef je geen compleet nieuwe informatie te horen, maar is het juist belangrijk om te herinneren en te integreren wat essentieel is voor jou in jouw leven. Zie het als lessen die je worden aangereikt en de ingevingen die blijven komen totdat je er daadwerkelijk iets mee gaat doen.

Het is normaal om je af te vragen wat anderen denken of wel niet zullen denken, maar onthoud dat deze geachten niet relevant zijn. Het gaat erom hoe jij je leven vorm geeft na het verlies van je baby of dat nu een stilgeboorte of miskraam is geweest, je mag jezelf toestaan krachtig de toekomst in te stappen.

Het is belangrijk om elk inzicht te respecteren en te beseffen dat alles zijn eigen juiste moment heeft. Laten we teruggaan naar de kernvraag: Wat kom je halen? Wil je een leven waar je het fijn hebt, waarin je gelukkig bent of kies je ervoor om de pijn en je verdriet de boventoon te laten voeren in je leven.

Realiseer je dat dat nooit de bedoeling is geweest van het verlies van je baby. Het leven kan zo ontzettend mooi zijn. Je hoeft het alleen maar te zien.

 

De Stillborn Sisterhood is er voor vrouwen die het leven weer willen omarmen na het verlies van hun baby.

Die uit balans zijn omdat hun zo gewenste baby een andere weg koos.

Die zoeken naar een weg hoe ze weer krachtig in het leven staan. Door de openheid ontstaat tijdens de online bijeenkomsten magie.

Ervaar het zelf en merk dat dit een laagdrempelige manier is om je balans weer te vinden in je leven.

Heb je vragen? Laat het me weten!

Ik vind het leuk om met jou in contact te komen en jouw vragen te beantwoorden. Vul onderstaand formulier in om contact met mij op te nemen. Je kunt mij ook vinden op Social Media en daar een berichtje achter laten.

Ik ben te bereiken op alle dagen van 8.30 – 17.30 uur. Je krijgt binnen 1 dag antwoord.

5 + 4 =

Contactinformatie

Desirée van Nieuwenhoven
contact@desireevannieuwenhoven.nl
KvK 81943504
BTW NL0032623160B26

partners

Kaartje2Go

© 2022 – 2024 Desirée van Nieuwenhoven 
Fotografie Renée van der Heide In Beeld