Van no go area naar mijmeren bij babyverlies

Een toekomstgericht pad bewandelen met de vrouwen die bij mij het 1:1 toekomsttraject doen. Samen de kracht hervinden. Vooruit durven kijken naar een toekomst waar altijd plek is voor die mooie baby’s die niet hier zijn. Ik houd er zo ontzettend van. Zien hoe deze vrouwen hun kracht hervinden en durven te genieten van hun leven.

De pijn van een stille geboorte is onbeschrijfelijk. Het verlies van een kind dat je nooit hebt kunnen vasthouden, koesteren en zien opgroeien, is een immense last om te dragen. In de nasleep van zo’n tragedie is het logisch dat je je terugtrekt. Je wordt vaak niet begrepen. Je stuit op onbegrip in je omgeving. Hierdoor wordt een soort van “no go area” gecreëerd. Terwijl het echt anders kan.

Stilstaan is mijn beleving geen optie. Verdriet mag er zijn, maar het mag je niet blokkeren in het gaan leven. Er is een toekomst, een pad dat je kunt bewandelen, omringd door mensen die je begrijpen en je willen steunen.

Weg van verdriet, naar toekomstgerichte gesprekken

De Stillborn Sisterhood is er voor jou. We bieden een veilige ruimte waar je je ervaringen kunt delen met gelijkgestemden, zonder oordeel of druk. We praten niet alleen over verdriet, maar ook over de toekomst. We mijmeren over wat er had kunnen zijn om zo onze kindjes ‘levend’ te houden. We dromen samen met jou over de toekomst die je kind had kunnen hebben. We verkennen welke school je kind had kunnen gaan, welke sporten hij of zij had kunnen beoefenen, en welke dromen en ambities hij of zij had kunnen hebben.

Samen sterker staan

De Stillborn Sisterhood is veel meer dan een steungroep of community. Het is hoe je het wilt noemen. Het is een ‘familie’, een community van sterke vrouwen die elkaar begrijpen en opvangen. We staan samen sterk, en we helpen elkaar om te groeien en te helen.

Neem de Eerste Stap

Ben je klaar om de eerste stap te zetten naar een toekomstgerichte blik? Neem dan contact met mij op. Ik sta voor je klaar om je te begeleiden op jouw reis. In september start er een nieuwe groep. Er is ruimte voor maximaal 10 vrouwen. De eerste 3 hebben hun plek gereserveerd. Elke twee weken op woensdagochtend hebben we online groepscoaching. En zijn er twee livedagen waarin we actief aan onze toekomst werken. Het is ‘hart’ werken😉. Juist om ons hart te laten spreken kunnen we op een fijne manier de toekomst instappen.

Sluit jij je aan omdat jij klaar bent met je huidige manier van leven na babyverlies? Je bent welkom!

Link om je aan te melden: https://desireevannieuwenhoven.nl/sisterhood/

andere blogs …