wat zeggen anderen
over Desirée van Nieuwenhoven
als spreker

ervaringen:

Op 25 april 2023 heb ik samen met Desirée een avond georganiseerd voor ouders die hun kindje rondom de zwangerschap hebben verloren.

Dit in het kader van mijn 25 jarige lustrum als verloskundige niet alleen te vieren voor alle “gewone ouders”, maar ook  door een stem geven aan hen die moeder zijn geworden, maar het kindje niet zien opgroeien. Er waren 14 moeders en 1 vader gekomen, ieder met hun eigen verhaal, korter of echt al langer geleden.

Desiréee opende de avond met een warm welkom en een kaarsje aansteken voor elk sterrekindje die er bij had moeten zijn. De verbinding was voelbaar en de zorgvuldigheid waarmee deze avond opgebouwd was, maakte dat iedereen aan het woord kwam en zich erkend voelde als ouder. Aan het eind las Desiree nog een passage uit haar mooie boek en ging een ieder gesterkt huiswaarts.

Ik zou het elke verloskundigenpraktijk aanraden om zoiets te organiseren, omdat het zo waardevol is en recht doet aan alle moeders en vaders.
Sanne Brons, Verloskundige Sanne

13 juni 2023 was Desirée als spreker te gast bij de ledendag van de Vereniging Life Coaches Nederland (VLCN). Klik op de haar naam om te horen hoe Cynthia het ervaren heeft.

Cynthia Gielens, Fika Coaching

Vanaf de eerste minuut boeide Desirée iedereen me met haar eerlijke en open verhaal over haar stil geboren kindjes Tom en Tim. Doordat zij er zelf zo makkelijk over lijkt te praten, ontstond er direct al een veilige sfeer waarin vragen gesteld konden worden. Ouders van stil geboren kindjes herkenden zich duidelijk in haar verhaal en voelden zich veilig genoeg om dit ook te delen. Zo’n lezing bijwonen is een aanrader. Niet alleen voor lotgenoten maar zeker ook voor professionals en omstanders, zoals ik die graag beter willen begrijpen waar iemand doorheen gaat wanneer een kindje stil geboren wordt.

Miranda Siebel, aanwezig lezing Roosendaal 17 november 2022

Desiree weet als geen ander HOE het voelt om stilgeboren kindjes te krijgen. Wat zo mooi is van Desiree is dat zij haar verlies heeft omgezet in een kracht. En die kracht met mannen en vrouwen deelt die zich ook hier in vinden. Zij heeft met haar Sisterhood zoveel de wereld te geven. Omdat er nog een groot taboe is op dit onderwerp. Maar Desiree zet dit op de kaart en in een positief licht. Een power die iedere moeder en vader nodig heeft. Afgelopen 13 september 2023 hield ze haar eerste talk op mijn event: verrassend makkelijk verkopen met een sterk netwerk.

Daar kon Desiree feilloos aangeven hoe ze haar missie en visie ziet voor gelijkgestemden en wat ze daarmee gaat bereiken.
Het is een feest om met Desiree te werken!

Francina van den Berg, Master Your Business Moves