Kaartenset bij stilgeboren meisje

 4,99 inclusief BTW

Begrip en medeleven in woorden kunnen troost bieden in moeilijke tijden. 🕊️ Het verlies van een stilgeboren baby of als je te maken krijgt met een miskraam is een hartverscheurende ervaring die diep ingrijpt in het leven van ouders en hun naasten. We willen graag een moment nemen om te herinneren, te erkennen en te steunen. ❤️

Toen ik mijn omgeving vroeg wat ze zouden schrijven als iemand in hun omgeving dit zou meemaken, was een veel gehoord antwoord: “Ik vind dit een lastige vraag, daar moet ik even over nadenken. En je raadt het al toen bleef het vaak stil. Je wilt graag iets doen voor je dierbare, maar wat?

Om in die moeilijke tijd van rouw steun te bieden, willen we graag onze speciale ‘Troostkaarten’ introduceren. We begrijpen dat soms woorden niet genoeg zijn, maar het sturen van een kaart met liefdevolle gedachten kan een klein lichtpuntje zijn in de duisternis. Het geeft je het gevoel dat je er niet alleen voor staat.

Met deze Troostkaarten, krijg je vijf kaarten die je gedurende het eerste jaar kunt sturen. De eerste kaart, om te sturen wanneer de baby net stilgeboren is, om medeleven en steun te betuigen. De tweede kaart, een aantal weken later (als de omgeving weer doorgaat met hun leven) enzovoort en de vijfde kaart stuur je op de eerste speciale dag, ter nagedachtenis aan de baby. De andere twee kaarten kun je sturen op momenten die voor jou passend voelen.

Laten we samen sterk staan en troost bieden. Dit kan door begrip te tonen.

100 op voorraad