Dank je wel

Bedankt voor je aandacht en interesse in onze kaartenset voor ouders die te maken hebben met het verlies van een stilgeboren baby. Jouw steun en betrokkenheid betekenen veel voor ons en voor de families die we proberen te helpen.

Door de kaartenset te bestellen, draag je bij aan een belangrijk doel: het verspreiden van begrip, troost en medeleven in tijden van verdriet en verlies. Dit is meer dan alleen een aankoop; het is een daad van mededogen en solidariteit.

We hopen dat deze kaartenset jou en anderen zal helpen om de juiste woorden te vinden en steun te bieden aan degenen die het nodig hebben. Samen kunnen we liefde en begrip verspreiden, wanneer dat het meest nodig is.

Nogmaals, hartelijk dank voor je steun aan dit waardevolle project. Jouw bijdrage maakt een verschil in het leven van anderen.

een-stilgeboren-baby-in-jouw-omgeving
kaartenset-voor-stilgeboren-meisje

Gratis E-boek Doen én niet Doen!

Wil je graag weten hoe je op een effectieve manier anderen kunt helpen en ondersteunen? Dan is ons e-boek “Doen en Niet Doen: De Kunst van Echte Hulp” iets voor jou!

In dit e-boek delen we waardevolle inzichten en praktische tips over hoe je op een betekenisvolle manier kunt bijdragen aan het welzijn van anderen. Of het nu gaat om het ondersteunen van een vriend in nood, het bieden van hulp aan een gemeenschap in crisis, of simpelweg een positieve impact willen hebben op de wereld om je heen, dit e-boek biedt concrete richtlijnen om je te helpen slagen.

Dit e-boek is een waardevolle bron voor iedereen die echt het verschil wil maken in het leven van anderen. Download het nu en begin met het opbouwen van een positieve impact in jouw gemeenschap en daarbuiten!

Klik op de knop om het e-boek “Doen en Niet Doen: De Kunst van Echte Hulp” te downloaden en samen de wereld een betere plek te maken.

Contactinformatie

Desirée van Nieuwenhoven
contact@desireevannieuwenhoven.nl
KvK 81943504
BTW NL0032623160B26

partners

Kaartje2Go

© 2022 – 2024 Desirée van Nieuwenhoven 
Fotografie Renée van der Heide In Beeld